7/5/10

A ritme del compàs amb Loonapix!

La música està sent introduïda en l'educació dels nens en edats preescolares, a causa de la importància que representa en el seu desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial, del parla, i motriu. La música és un element fonamental en aquesta primera etapa del sistema educatiu.El nen comença a expressar-se d'altra manera i és capaç d'integrar-se activament en la societat, perquè la música li ajuda a assolir autonomia en les seves activitats habituals, assumir la cura de si mateix i de l'entorn, i a ampliar el seu món de relacions. La música té el do d'acostar a les persones.

El nen que viu en contacte amb la música aprèn a conviure de millor manera amb altres nens, establint una comunicació mes harmoniosa. A aquesta edat la música els encanta. Els dóna seguretat emocional, confiança, perquè se senten compresos al compartir cançons, i inseridos en un clima d'ajuda, col·laboració i respecte mutu.


Per a fer aquesta imatge hem utilitzat el programa Loonapix que ens permet posar les cares que vulguem a uns models de cossos ja formats, marcs per a les nostres fotos, fer calendaris de tots els mesos de l'any. Aixó pot ser un recurs molt útil en l'aula, per a crear el nostre propi calendari amb les fotos dels nens. Nosaltres hem triat aquest efecte on apareix el piano i una nena tocant el violí per a parlar de la importància de la música en educació infantil.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada